Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Add a Myspace-hoz
FőoldalRendezvényekÉtlapGalériaKapcsolatImpresszum
 
Lakodalmasházunk kívűlről
Rendezvényházunk belülről
A képeken látható a vendéglő épülete a tópartról. Itt található az őrzött parkoló. Belső nézetből a IV.-tó csodálatos látványa tárul elénk,  s akár az ablakokból, vagy közvetlenül a vízpartról gyönyörködhetünk a naplementében. A főépület emeletén található az apartman, melynek saját  erkélye is van, s innen is szemet gyönyörködtető látvány tárul elénk.
Rendezvényházunk elrendezése ideális a nagylétszámú esküvők megrendezéséhez. Az asztalokat általában 2 sorban szoktuk elhelyezni, így jut hely  a tánctérnek is. A Vendéglő szakácsa az Önökkel egyeztetett menüsort készíti. A szokásos esküvői menü: az Újházy-tyúkhúsleves, a sültestál,  illetve a töltött káposzta. Ezenkívül az italok is a megbeszéltek alapján kerülnek szervírozásra. A Kavicsos Vendéglő vezetősége próbálja  minden igényüket kielégíteni.
Az apartmanunkban 2 külön szoba található, saját zuhanyzós fürdőszobával, tv-vel felszerelve. Az esküvő alatt ez a helyiség áll a  rendelkezésükre, hogy felfrissítsék magukat, illetve a menyecske ruhát is magára öltheti a menyasszony. A rendezvény után a távolról érkező  vendégek akár az éjszakát is eltölthetik itt.
Apartmanjaink
Tóparti esküvő
Íme néhány kép a közelmúltban tartott esküvőkről. Látható a szépen feldíszített rendezvényterem, és a vendéglő előtti tópart. Az ifjú pár és a násznép a délegyházi IV.-es tó partján lévő őrzött parkolóba érkezik, és innen léphet be az esküvőre már feldíszített Lakodalmasházba. Személyzetünk és dekoratőrünk már a nagy nap előtt hozzálát a minőségi dekoráció elkészítéséhez.Törekszünk arra, hogy ez a tóparti esküvő legyen az életük legszebb eseménye.

Tóparti esküvő

Lakodalmasház

Rendezvényház

Délegyháza

Keresőoptimalizálás, Webdesign
Kersőoptimalizálás
Weboldalkészítés
Kavicsos Vendéglő, tóparti esküvő